Maskrosfest med avtackning!

Hej mina kära bloggläsare!
Förlåt för att jag har dröjt med att skriva men jag har haft igång en annan blogg också som skolarbete.

Igår åkte jag och min mamma upp till Stockholm med tåg och firade tilsammans med Maria Wetterstrand och Peter Eriksson, och med många andra glada miljöpartister, deras 9 år som språkrör. Festen ägde rum på mossebacke i Stockholm. Jättefin utsikt. Men dock jobbig att komma till... Eftersom katarinahissen inte fungerade just då fick vi gå i alla trapporna upp vilket var jättemånga! Men så gick vi ju fel väg också. Man kunde ta en annan hiss men det kom vi på när vi var uppe. Haha! Och eftersom vi hade stressat till tåget som skjutton på morgonen så glömde vi också presenten vi skulle ge. Men vi skickar den istället.

På festen så tackades Maria och Peter av eftersom man inte får vara språkrör i längre än 9 år. De tackades av med många fina, roliga och påhittiga tal. Talen hölls av bla. Mona Sahlin, Anders Wallner, Michaela Valtersson.

Här kommer lite fina bilder från festen, ifall någon tar illa upp att jag lägger ut något bild på någon så säg till så tar jag bort den. Här kommer de:



Det snygga dansgolvet där många miljöpartister dansade loss!


Den fina utsikten ut över stan.


Jag, Anders Wallner och hans kille Robin. Bra bild! :)


Peter och jag. Haha! Lustig bild. Jag ser väldigt kort ut... :P



Maria och jag. Fin bild!

Maj blir en händelserik månad! Den 20 ska jag till Karlstad på Mp:s kongress där de ska rösta ut nya språkrör och partisekreterare. Det ser jag mycket fram emot!

Ha det bra!

Kram, Nora


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0